Meteen naar de inhoud

Artiesten

Wil jij weten welke verschillende artiesten er komen op het Fiesta de la Vuelta? Kijk dan op deze pagina!

Falcon Forest

Dit Haagse duo speelt van 16:30 tot 17:00 op de 2e etappe akoestische covers van verschillende bekende nummers.

A. Johanson

Deze Utrechtse singer-songwriter zou je het liefst meenemen naar Scandinavië voor een road trip door een herfstig landschap met langgerekte, roots achtige nummers in de auto. Ook speelt hij folk liedjes om melancholisch bij weg te dromen bij een haardvuur, deze zullen te horen zijn van 15:00-15:30 op de 2e etappe.

De fissafiets

Met de fissafiets zorgt DJ Joppe van Stiphout vanuit zijn bakfiets voor feest tot in de laatste uurtjes van het festival! De Fissafiets zal te horen zijn van 19:00-20:00!

Loïs

Deze Utrechtse stadsmuzikant schrijft al sinds haar 13e nummers. Vooral over onderwerpen zoals de natuur, onze natuur en de schoonheid van het leven.
Na vorige zomer, toen ze begon met deze nummers delen, is ze elke dag actief in haar passie aan het groeien.
Ze heeft inmiddels op redelijk wat podia gestaan, een debuut single uitgebracht en is nu bezig met het componeren van een ep.
In de nummers is de kwetsbaarheid te voelen en dat is wat haar zo inspireert.

Cavolo Nero

Deze band uit Utrecht is ontstaan uit liefde voor afrobeat en groove-georiënteerde muziek. Ze spelen psychedelische grooves gecombineerd met indie en disco elementen. Deze band zal het festival openen van 11:00 tot 11:30 op het GenDX stage.

Jasha Eliane

Jasha Eliane is een 21-jarige opkomende Queer zangeres. Met haar melodramatische teksten en haar activistische kijk hoopt ze iedereen te inspireren en mee te nemen in haar zoektocht naar liefde. Jasha Eliane zal haar nummers van 17:45-18:30 ten gehore brengen op het GenDX stage.

Lenny Monsou

Deze artiest begon al op 10-jarige met het schrijven van zijn eigen liedjes. Hij maakt muziek à la David Bowie, Muse, Mika & Queen. Hij deed op zijn 18e al eindexamen aan de Herman Brood Academie en zal van 17:00 tot 17:30 optreden op het GenDX stage.

Sambacaxi

Deze sambaband uit Utrecht laat al jaren op feesten, evenementen en festivals de Braziliaanse ritmes eruit knallen. Wanneer Sambacaxi langskomt kun je niet meer stil blijven staan! Sambacaxi zal spelen van 12:15-12:45 op het GenDX stage.

Dési Ducrot

Dési Ducrot lanceerde in 2018 haar carrière met haar goed ontvangen debuutalbum In Too Deep. Sindsdien heeft ze verschillende singles uitgebracht die zich kenmerken door een smaakvolle fusie van traditionele Americana en moderne pop. Dési zal spelen van 13:00-13:45 op het GenDX stage.