Meteen naar de inhoud

Over ons

Op deze pagina stellen wij onszelf voor. Wij zijn de organisatie van Fiesta de la Vuelta. Vanuit U.S.W.V. De Domrenner organiseren wij als commissie het festival. Wij zijn een enthousiaste groep wielrenners die de uitdaging om een wielerfestival te organiseren bij de finish van de Vuelta niet wilden laten liggen! Voor ons allemaal geldt dat we het geweldig vinden om dit festival te organiseren voor heel wielerliefhebbend Utrecht én Nederland. Hopelijk zien we jou ook op 20 augustus 2022!

Hieronder stellen wij ons allemaal even voor aan jou. Mocht je vragen, leuke ideeën of andere opmerkingen hebben horen wij het graag. Je kunt onze contactgegevens gemakkelijk vinden op deze website.


Voorstelronde

David

David Janssen – Voorzitter

Ik ben David, 26 jaar. Ik studeer Architecture, building and planning aan de TU Eindhoven. Op mijn 19e ben ik van atletiek overgestapt naar de racefiets. Ik vind vooral het sociale aspect van fietsen en het genieten van het weer en de omgeving leuk. In 2019 ben ik samen met Heerco begonnen met het opzetten van dit festival en na afgelasting heb ik altijd gezegd dat ik ga zorgen dat dit super leuke idee alsnog wordt uitgevoerd. Daarom ben ik nu opnieuw betrokken bij Fiesta de la Vuelta en zal ik mij inzetten om te zorgen dat de droom die wij in 2019 hadden, verwezenlijkt gaat worden!

David is een geweldige voorzitter: hij houdt overzicht als geen ander en lijkt overal het fijne van te weten. Hij haalt het beste in ons allemaal naar boven! Ook is David een echte helpende hand in verschillende subcommissies. Hij is nauw betrokken bij de subcommissies van sponsoring, financiën en terreinbeheer. Van alle markten thuis dus!

Yaron Buteijn – Secretaris & Sponsorwerver

Hey, ik ben Yaron, ik doe de Academische PABO in Utrecht en ik heb de eer secretaris te zijn van Fiesta de la Vuelta. Ik fiets al sinds ik klein ben en ik ben dan ook een echte fietsfanaat. Vooral het fietsen op vakantie vind ik erg leuk, omdat je dan mooie beklimmingen kunt doen. In Spanje bijvoorbeeld! Ik vind het erg leuk dat na de Tour en de Giro, ook de Vuelta naar de mooie stad Utrecht komt en wij daar een festival voor mogen organiseren. Ik hoop jullie allemaal te zien op 20 augustus 2022!

Naast secretaris is Yaron ook hoofd van de sponsorcommissie. Hij schroomt niet om 10 belletjes te plegen om zo de juiste mensen aan de lijn krijgen: een goede kwaliteit voor het binnen hengelen van sponsoren! Daarnaast is Yaron ook betrokken bij de PR-commissie en de financiën, ook hier valt zijn fanatieke bijdrage niet te missen!

Wies Twisk – Penningmeester

Ik ben Wies en kijk er enorm naar uit een geweldig festival neer te zetten! Nadat ik op mijn 18de ben begonnen met racefietsen kwam ik er achter dat ik enorm van kan genieten om mijn eigen grenzen te verleggen en strijd te leveren tegen de elementen; stiekem geniet ik nog het meest van een flinke regenbui. Ik hoop dat we 20 augustus de mogelijkheid weten te benutten om nog meer mensen enthousiast te maken voor onze sport, zodat zij ook kunnen gaan genieten van de meest onbehagelijke ritjes mogelijk!

Wies heeft al ervaring als penningmeester, en dat is te zien. Hij weet precies waar hij het over heeft en weet dit ook nog eens duidelijk over te brengen aan de rest van de commissie. Wies houdt zich binnen onze commissie ook bezig met het terreinbeheer, een plek waar zijn enthousiasme en kritische denkvermogen sterk worden gewaardeerd!

Merleyn Koops – PR-commissaris

¡Hola! Ik ben Merleyn, 20 jaar en 3e jaars bachelor Liberal Arts and Sciences. Van jongs af aan heb ik altijd veel van sporten gehouden. Hardlopen en klimmen doe ik graag en sinds ik de fiets heb ontdekt, is deze niet meer weg te denken! Fiesta de la Vuelta is een mooie mogelijkheid om iedereen met liefde voor of interesse in het wielrennen een fantastische dag te bezorgen. Ik vind het een enorme eer dat ik hieraan mag meewerken en ik kijk nu al heel erg uit naar 20 augustus!

We zijn super blij met Merleyn en haar positiviteit en enthousiasme. Als PR-baas regelt ze dat we een super gaaf programma hebben op 20 augustus én houdt ze zich bezig met hoe we ons evenement de komende maanden onder de aandacht kunnen brengen. Ze is heel gedreven en creatief: heel fijn dat we haar erbij hebben!

Djoeri Wildeboer – Terreinbeheerder

Ik ben Djoeri, 26 jaar en sinds 2021 bouwkundig technisch beheerder bij de Gemeente Utrecht! Het leukste aan wielrennen vind ik het contrast van gebieden. Het ene moment rijd je door een prachtig bos, en het andere moment sta je midden in een stad of aan een meer. Ik wil dit festival organiseren om de bezoekers te laten zien dat wielrennen meer is dan alleen hard rijden, maar ook een verrijking van jezelf!

Terreinbeheer ligt bij Djoeri in het hart. Binnen de Gemeente Utrecht is hij actief op dit werkveld en hierdoor weet hij goed waar hij aan moet denken bij de inrichting van een festivalterrein. Naast het terreinbeheer is Djoeri betrokken bij de sponsoring. Djoeri is altijd positief, als commissie zijn wij hartstikke blij dat hij er bij is!

Agnes van Suijlekom

¡Hola! Ik ben Agnes, 25 jaar en sinds een aantal jaren woonachtig in Utrecht. In mijn werk als onderzoeker heb ik veel met sport te maken en in mijn vrije tijd is fietsen, zwemmen of hardlopen wat ik het liefste doe. Met veel plezier zit ik in de organisatie van Fiesta de la Vuelta en ik kijk enorm uit naar 20 augustus, als alles waar we de afgelopen jaren aan hebben gewerkt samenkomt op een mooi festival.

Agnes was net als David twee jaar terug ook betrokken bij de organisatie van dit festival, de kans om het nu wel te mogen uitvoeren liet ze voor geen goud liggen. Agnes is ten eerste nauw betrokken bij de PR-commissie, waar haar aanwezigheid onmisbaar is. Mede dankzij haar waardevolle netwerk en geweldige ideeën zullen er geweldige dingen te beleven zijn op het festival. Ook is Agnes betrokken bij het terrein, en ook hier worden haar kijk en expertise erg gewaardeerd. Kortom, is Agnes onmisbaar voor ons allemaal!

Pepijn Janssen

Hola! Ik ben Pepijn, 22 jaar en naast het bestuur van de Domrenner, rond ik mijn bachelors geneeskunde en biomedische wetenschappen af. Fietsen trekt mij al een lange tijd aan. De zware klimmen in het buitenland, de harde wind in de polder of de kleine klimmetjes op de Utrechtse Heuvelrug. Het blijft afzien en genieten. De minder kleine klim op de Utrechtse Heuvelrug is natuurlijk de Amerongse berg, waar ook het eerste bergpunt van de Vuelta ligt. Hierna komen de renners op het USP, waar wij een prachtig festival zullen neerzetten!

Pepijn is als voorzitter van U.S.W.V. De Domrenner een druk bezet man, maar het Fiesta de la Vuelta organiseren zou hij zeker niet links laten liggen! Pepijn zorgt er onder andere voor dat er een goede afstemming en relatie is met De Domrenner. Daarnaast is hij binnen de de commissie vooral actief op het gebied van sponsoren benaderen, een plek waar zijn zorgvuldige manier van werken en liefde voor het wielrennen goed van pas komen!

Hannah Timmermans

¡Buenas! Mijn naam is Hannah en ik ben 24 jaar. Naast mijn studie psychologie doe ik een bestuursjaar bij De Domrenner. Het mooie aan wielrennen is dat het meer is dan alleen ‘bewegen’. Met de fiets kun je overal komen en onderweg genieten van de mooie omgeving! Nu de Vuelta naar Nederland komt is er weer veel aandacht voor het wielrennen. Een mooi moment om meer mensen enthousiast te krijgen om te fietsen!

Hannah is als secretaris van U.S.W.V. De Domrenner, net als Pepijn een handige connectie met De Domrenner. Hannah’s enthousiasme, vernieuwende ideeën en wil om te werken komen binnen de commissie goed van pas. Ze is voornamelijk actief bij de subcommissie van de PR, waar deze kwaliteiten sterk worden gewaardeerd!